\ Historie - Visscher Verhuur Zwolle

Historie

Het was september 1930 wanneer mijn oom J. Kloosterman zijn schoonvader van Dijk begon met het verhuren van artikelen die je nodig had bij rouw en trouw. Na de oorlog heeft mijn oom het overgenomen onder het motto: Als de winkel (Gevadi aan de assendorperstraat) om 9.00 uur open gaat komen er toch nog geen klanten, dus kan ik dat er wel bij doen. Mochten er wel klanten komen dan is mijn vrouw er ook.

Inmiddels is het 1972 als mijn vader G. Visscher dreigt in de WW te komen door de slechte bouwomstandigheden. Hierop stelt J. Kloosterman voor om de verhuur over te nemen en verder uit te bereiden. Aan de Meenteweg in Spoolde werd de huidige schuur afgebroken en een nieuwe schuur gebouwd om de artikelen te herbergen. Mijn vader heeft het verder uitgebouwd en tot september 1989 met veel plezier en gedrevenheid in de wijde omgeving iedereen voorzien van artikelen die nodig waren voor een feest, opening, open dagen, rouw en trouw.

Vanaf september 1989 is het bedrijf verhuisd naar de Zwarteweg waar H. Visscher het verder uitbouwde en enkele jaren later E. Visscher (1992) toetrad bij Visscher Verhuur Zwolle. In 1994 werd besloten nieuwbouw te plegen op de Marslanden waar in februari 1996 de officiele opening plaats vond.

Vanaf die tijd is het bedrijf in een korte tijd gegroeid tot een vertrouwd bedrijf, dat nog steeds bekend staat om de jarenlange ervaring in de verhuur branche.